Menü

BiogenicPet

Ön itt jár: Kezdőlap >

BiogenicPet

A BiogenicPET egy olyan, tudományosan is bizonyított gyógyhatású termékekből és étrend kiegészítőkből álló termékcsalád, amely természetes alkotóelemeivel szabályozza és visszaállítja a szervezet működésének megbomlott egyensúlyát.

Az aktív hatóanyagok és formulák hozzájárulnak a kutyák és a macskák vitalitásának és egészségének természetes úton való megőrzéséhez:

A Humanofort® természetes növekedési faktorokat tartalmaz, mely természetes módon emeli a vitalitást, erős és egészséges immunrendszert biztosít. Regenerálja a sérült vagy gyulladt szöveteket, vitalizálja az öregedő sejteket és megvédi a kutya vagy macska szervezetét a gyulladáscsökkentők káros mellékhatásaitól.

A Huminsavak megkötik és kiürítik a szervezetbe került toxikus anyagokat és szabályozzák a bélflóra működését. Segítik a mikroelemek felvételét, melyek nélkülözhetetlenek az immunrendszer megfelelő működéséhez. A huminsavak a természet egyik leghatékonyabb antivirális anyagai. Használata az emésztési problémákkal, hasmenéssel járó esetekben (tápváltás, antibiotikumos kezelés, betegségek, egyéb gyógykezelés, stresszel járó élethelyzetek) kifejezetten ajánlott.

Az egyedülálló Salto 3TM formula kiemelkedő hatékonyságú az ízületi elváltozások – sérülések, gyulladások, kopások – esetén, mivel a porcépítéshez és regenerációhoz szükséges valamennyi lényeges építőelemet optimális kombinációban tartalmazza.

Keresés