Menü

Jutalomfalat kutyáknak

Ön itt jár: Kezdőlap > Kutya > Kutyatáp, kutyaeledel >

Jutalomfalat

Ideiglenes készlethiány
2.670 Ft 2.350 Ft
Utolsó 2 db raktáron
2.190 Ft
Utolsó 2 db raktáron
1.590 Ft
Utolsó 1 db raktáron
1.590 Ft
Raktáron
2.190 Ft
Ideiglenes készlethiány
2.190 Ft
Utolsó 5 db raktáron
2.490 Ft

Jutalomfalatok kutyáknak

A kutya jutalomfalatoknak számos felhasználási módja van, például új trükkök és viselkedésformák megtanulására, a jó viselkedés megerősítésére, interaktív vagy kirakós játékokban való elrejtésre, a kutya gyógyszeres kezelésére, a kutya fogainak tisztítására vagy az emésztés elősegítésére.

Kevés dolog van, amit kedvenceink jobban szeretnek, mint az ízletes jutalomfalatokat. Akár képzésről, akár trükkökről legyen szó, a PetPassion.hu-nál tudjuk, hogy kutyád a legjobbat érdemli – ezért kínálunk kutya jutalomfalatokat széles választékban, beleértve a különböző rágófalatokat, ropogós kekszeket, fogápoló rudakat és természetes jutalomfalatokat, melyek kiegészíthetik a kutyák rendszeres napi étrendjét.

A pozitív megerősítés jutalomfalat alapú tréninggel nagyszerű módja lehet a kutya tanulásának. Az egyszerű parancsoktól kezdve a szocializáción át a visszahívásig, a kutya kaphat jutalomfalatot, ha jól teljesít, ami arra ösztönzi, hogy folytassa a jó munkát!

A jutalomfalatok azonban nem csupán jutalmazásra, dicséret kifejezésre, tréningen való motivációra szolgálnak. A rágás, harapás kutyáink eredendő ösztöneinek egyike. A kutyáknak szánt rágósnackek így nemcsak négylábú barátaink fogazatát tisztítják, ill. rágóizmaikat erősítik, hanem alkalmasak a szokatlan helyzetekből adódó stressz levezetésére is.

Jutalmazza meg kutyáját ízletes finomságokkal, amelyek boldoggá és farokcsóválóvá teszik!

Keresés