Menü

Adaptil

Ön itt jár: Kezdőlap >

Adaptil

ADAPTIL – megnyugtató üzenet.

Az Adaptil termékek megnyugtató feromont tartalmaznak, mely hozzájárul a kutyák jó közérzetéhez, segít a kutyáknak megnyugodni és ellazulni a mindennapi stresszes helyzetekben. Segít, hogy a kutyák még a kihívást jelentő helyzetekben is biztonságban érezhessék magukat és megőrizhessék nyugalmukat.

ADAPTIL Junior Nyakörv – 8 hetes kortól 6 hónapos korig - segít a kölyöknek, hogy ugyanolyan biztonságban érezhesse magát az új családjánál, mint az anyakutyával. Megkönnyíti a szocializációt és a tanulást, hogy kiskutyájából magabiztos, kiegyensúlyozott felnőtt válhasson.

ADAPTIL Párologtató – otthoni használatra, ADAPTIL Nyakörv – otthoni és házon kívüli használatra. Segít a kutya megnyugtatásában és ellazításában, ha problémája van az egyedülléttel, ha fél a zajoktól (pl. tüzijáték, mennydörgés), ha kényelmetlenül érzi magát vendégek érkezésekor, ha fél vagy kényelmetlenül érzi magát séta közben.

ADAPTIL Spray – utazáshoz. Ha kutyád kényelmetlenül érzi magát utazás közben, fújj ADAPTIL Spray-t az autó légterébe, a kutyaszállítóba vagy a fekhelyére, mely segít kedvencednek megnyugodni, ellazulni és biztonságban érezni magát.

Utolsó 2 db raktáron
8.990 Ft
Utolsó 4 db raktáron
11.990 Ft
Utolsó 5 db raktáron
11.990 Ft
Raktáron
12.990 Ft
Utolsó 4 db raktáron
11.490 Ft

Keresés