Ön itt jár: > >

Fizetés és Szállítás

A kiszállítás módja

Személyes átvétel szaküzletünkben

Ingyenesen átveheted megrendelésed a Csepeli Alphazoo szaküzletben (1212 Budapest, Görgey A. tér 20, Spar). Személyes átvétel esetén a helyszínen fizethetsz készpénzben vagy bankkártyával.

Személyes átvételre kizárólag akkor van lehetőség, amikor a megrendelés „ÁTVEHETŐ” státuszba kerül, melyről e-mailben értesítünk és személyes fiókodban is ellenőrizheted. A személyes átvételre hétfőtől péntekig 9:00-19:00 óra, illetve szombaton 8:00-13:00 óra között van lehetőség.

Kérjük, személyes átvétel esetén is ellenőrizd le a csomagolást, a terméket, annak sértetlenségét, és ha sérülést észlelsz (pl. elszakadt a fólia, sérült a termék, más a termék színe vagy nem azt a terméket kapta, amit megrendelt stb.), ne vedd át a terméket, hanem jelezd munkatársunknak, aki a panaszról jegyzőkönyvet köteles felvenni. Erre azért van szükség, mert a termék elszállítását Te végzed saját felelősségedre, saját szállítóeszközön, ezért a Petpassion nem vállal felelősséget a szállításból eredő sérülések, törések tekintetében. A végszámla átvételével a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik.

 

Kiszállítás futárszolgálattal

Csomagjainkat a GLS futárszolgálat szállítja ki hétköznapokon 8-17 óra között. A futárszolgálat munkatársainál csomagod ellenértékét már bankkártyával is kiegyenlítheted.

Megrendelt termékek bruttó végösszege: Szállítási díj:
 0 - 5.000 Ft  1.490 Ft
 5.001 - 10.000 Ft  890 Ft
 10.001 Ft felett  INGYENES

 

GLS csomagpont
Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított.
A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.

Megrendelt termékek bruttó végösszege: Szállítási díj:
 0 - 5.000 Ft  1.490 Ft
 5.001 - 10.000 Ft  890 Ft
 10.001 Ft felett  INGYENES

 

FoxPost csomagautomata

A FOXPOST egy új, egyszerű csomagátvételi lehetőség, amely bevásárlóközpontokban érhető el. A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehet át online rendelt termékeket, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol Önnek épp útba esik! Ami pedig még ennél is szebb: nemcsak időt takarít meg, de a környezetet is kíméli, mert nem kell a futárnak házhoz mennie.
Bővebb információ: http://www.foxpost.hu/csomagatvetel-hogyan/

Egy rekeszbe egyszerre egy csomag rendelhető, melynek súlya maximálisan 25 kg

Hogyan működik?

Vásárolj online áruházunkban és a szállítási mód kiválasztásánál kérj FoxPost szállítást.

Válaszd ki a hozzád legközelebb eső vagy legkényelmesebben megközelíthető FoxPost terminált.

A FoxPost csapata SMS-ben vagy e-mailben küld értesítést, amint csomagod megkezdte útját, valamint elküldi a szükséges kódokat. Ezután végig követheted a csomagodat, ha beírod a Csomagkereső alkalmazásba a csomagod számát.

Az SMS-ben vagy e-mailben kapott egyedi kód beolvasásával akár 7 másodperc alatt lebonyolíthatod az átvételt.

Ha utánvéttel rendeltél, a FoxPost terminálnál bankkártyáddal ki is fizetheted. Néhány egyszerű lépés az érintőképernyőn és már Tiéd is a megrendelt termék!

A folyamat végeztével a rendszer kinyitja annak a rekesznek az ajtaját, ahova a csomagodat behelyeztük és már viheted is, bármikor is érkeztél.

FoxPost szállítási díj: 990 Ft / csomag

 

Fizetési módok

Simple bankkártyás fizetés (OTP csoport)
A Simple Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja. A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a Simple egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Simple felületén intézhetik fizetésüket. A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Simple tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget.
MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI?
1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a Simple fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
4. A fizetéseredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint a Simple rendszere visszairányítja a webáruház oldalára.
Bővebb információ: https://www.simple.hu/Fooldal

 

Készpénzes/bankkártyás fizetés

Szaküzletünkben megrendelésed átvételekor fizethetsz készpénzzel, illetve bankkártyával is.

  

 

Fizetés az áru átvételekor (utánvét)

1. Házhozszállítás esetén lehetőség van a megrendelés ellenértékének utólagos, készpénzben vagy bankkártyával történő kifizetésére a futárnak.

 

Banki előre utalás

A termékek ellenértékét banki előre utalás útján is rendezheted. Megrendelésed feldolgozása során (miután a szolgáltató ellenőrizte, hogy rendelkezésre áll készleten a megrendelt termék) e-mailben értesítünk az utaláshoz szükséges adatokról, illetve a teljes vételárról. Az utalás során a megjegyzés rovatba írd bele a rendelés azonosítóját és a neved. Amint megérkezett az utalás (jóváírásra került a bankszámlán) csomagod feladásra kerül.

 

Fizetés FoxPoston bankkártyával
A teljes biztonság és átláthatóság érdekében csakis bankkártyával lehet fizetni. A FoxPost hálózata az OTP szigorúan ellenőrzött rendszerét használja a fizetési tranzakciók lebonyolítására.

 

PayPal fizetés

A PayPal a legbiztonságosabb internetes fizetési mód! 

A PayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal több mint 200 országban áll a vásárlók rendelkezésére egyszerű és biztonságos fizetési módként.

A PayPal számos előnnyel rendelkezik, melyek könnyebbé, gyorsabbá teszik a vásárlást, miközben pénzügyi információi biztonságban maradnak:

  • Csupán egy e-mail címre és egy jelszóra van szüksége, hogy fizessen vagy pénzt utaljon a PayPal rendszerén keresztül.
  • A fizetéshez nem szükséges pénzt töltenie a PayPal számlájára. Elég, ha fiókja létrehozásakor hozzárendeli bankkártyáját PayPal fiókjához.

Hogyan történik a fizetés?

PayPal fizetési mód választása esetén a fizetés utolsó fázisában átléptetjük a PayPal oldalára, ahol két lehetősége van:

  1. Ha már rendelkezik PayPal fiókkal, csak be kell lépnie PayPal felhasználói nevével (ez az e-mail címe) és jelszavával, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynia azt.
  2. Ha még nem rendelkezik PayPal fiókkal, akkor először létre kell hoznia egyet. PayPal fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyájának adatait kell megadni! Amennyiben arra kíváncsi, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattintson a www.paypal.com oldalra.

A megrendelés átvétele, illetve kiszállítása a sikeres fizetés után lehetséges.

Tipp:

Használja a PayPalt akár mobilon is, így a Petpassion.hu mobil oldalon végzett vásárlásai néhány kattintással kifizethetők.

További információ: www.paypal.com

 

Szállítási határidő

A Petpassion webáruház minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a megrendelt termékeket a lehető legrövidebb időn belül leszállítsa.

A raktáron lévő termékek szállítási határideje 1-2 munkanap.

A külső raktáron lévő termékek szállítási határideje 2-5 munkanap.

A külső raktáron lévő termékek kereskedelmi partnereink raktáraiban találhatók, így előfordulhat, hogy menet közben előálló készletfogyás miatt késve, vagy mégsem tudjuk teljesíteni a rendelést. Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, a Petpassion.hu erről haladéktalanul tájékoztatást küld és az esetlegesen előre kifizetett ellenértéket visszautalja a tájékoztatást követően, legkésőbb 10 munkanapon belül. A visszautalással kapcsolatban Önt semmilyen többletköltség nem terheli.

Amennyiben egy rendelésen belül több, különböző szállítási határidejű terméket választ, minden esetben a leghosszabb szállítási határidő a mérvadó.

Ha Ön ugyanazon a napon több megrendelést ad le, ezek a házhoz szállítás díja szempontjából külön kerülnek figyelembevételre. Amennyiben a második rendelés leadásakor jelzi, és erre még van lehetőség, a Petpassion összevonhatja a megrendeléseket. A már elindított csomagok utólagos összevonására nincs mód.

Keresés