Menü

Fizetés és Szállítás

A kiszállítás módja

Személyes átvétel szaküzletünkben

Ingyenesen átveheted megrendelésed:

Alphazoo Csepel szaküzletben (1212 Budapest, Görgey A. tér 20, Spar). A személyes átvételre hétfőtől péntekig 9:00-19:00 óra, illetve szombaton 8:00-13:00 óra között van lehetőség.

Alphazoo Állatmánia szaküzletben (Pesterzsébet - 1203 Budapest, János utca 6/b.). A személyes átvételre hétfőtől péntekig 9:00-19:00 óra, illetve szombaton 9:00-13:00 óra között van lehetőség.

Személyes átvétel esetén a helyszínen fizethetsz készpénzben vagy bankkártyával.

Személyes átvételre kizárólag akkor van lehetőség, amikor a megrendelés „ÁTVEHETŐ” státuszba kerül, melyről e-mailben értesítünk és személyes fiókodban is ellenőrizheted.

Kérjük, személyes átvétel esetén is ellenőrizd le a csomagolást, a terméket, annak sértetlenségét, és ha sérülést észlelsz (pl. elszakadt a fólia, sérült a termék, más a termék színe vagy nem azt a terméket kapta, amit megrendelt stb.), ne vedd át a terméket, hanem jelezd munkatársunknak, aki a panaszról jegyzőkönyvet köteles felvenni. Erre azért van szükség, mert a termék elszállítását Te végzed saját felelősségedre, saját szállítóeszközön, ezért a Petpassion Kft. nem vállal felelősséget a szállításból eredő sérülések, törések tekintetében. Az elektronikus végszámla elküldésével a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik.

 

GLS futárszolgálat házhozszállítás

Csomagjainkat a GLS futárszolgálat szállítja ki hétköznapokon 8-17 óra között. A futárszolgálat munkatársainál csomagod ellenértékét már bankkártyával is kiegyenlítheted.

Megrendelt termékek bruttó végösszege: Szállítási díj:
 0 - 9.999 Ft  1.490 Ft
 10.000 - 12.999 Ft  1190 Ft
13.000 - 15.999 Ft  590 Ft
16.000 Ft felett (38kg-ig)  INGYENES
16.000 Ft felett (38kg-80kg-ig)  990 Ft
16.000 Ft felett (80kg-120kg-ig)  1490 Ft

 

GLS csomagpont / GLS csomagautomata
Csomagodat kényelmesen és saját időbeosztásod szerint veheted át a GLS CsomagPontokon. Ennél a szállítási módnál kizárólag előre fizetés lehetséges. (Simplepay, Banki átutalás, PayPal)
A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.

Kis méretű csomagodat kérheted akár a hozzád legközelebb eső GLS Csomagautomatába is! Ennél a szállítási módnál kizárólag előre fizetés lehetséges (Simplepay, Banki átutalás, PayPal). Amennyiben a GLS Csomagautomatát választod szállítási módként, úgy a futárszolgálat e-mailt vagy SMS értesítőt küld számodra az áru kiszállításáról. Az értesítőtől számítva 3 munkanaponod van arra, hogy átvedd a rendelésedet a megadott csomagautomatából.

Megrendelt termékek bruttó végösszege: Szállítási díj:
 0 - 9.999 Ft  1.490 Ft
10.000 - 12.999 Ft  1190 Ft
13.000 - 15.999 Ft  590 Ft
16.000 Ft felett (38kg-ig)  INGYENES
16.000 Ft felett (38kg-80kg-ig)  990 Ft
16.000 Ft felett (80kg-120kg-ig)  1490 Ft

 

FoxPost csomagautomata

A FOXPOST egy új, egyszerű csomagátvételi lehetőség, amely bevásárlóközpontokban érhető el. A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehet át online rendelt termékeket, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol Önnek épp útba esik! Ami pedig még ennél is szebb: nemcsak időt takarít meg, de a környezetet is kíméli, mert nem kell a futárnak házhoz mennie.
Bővebb információ: http://www.foxpost.hu/csomagatvetel-hogyan/

Egy rekeszbe egyszerre egy csomag rendelhető, melynek súlya maximálisan 25 kg

Hogyan működik?

Vásárolj online áruházunkban és a szállítási mód kiválasztásánál kérj FoxPost szállítást.

Válaszd ki a hozzád legközelebb eső vagy legkényelmesebben megközelíthető FoxPost terminált.

A FoxPost csapata SMS-ben vagy Viberen küld értesítést, amint csomagod megkezdte útját, valamint elküldi a szükséges kódokat. Ezután végig követheted a csomagodat, ha beírod a Csomagkereső alkalmazásba a csomagod számát.

Az SMS-ben vagy Vibenen kapott egyedi kód beolvasásával akár 7 másodperc alatt lebonyolíthatod az átvételt.

A folyamat végeztével a rendszer kinyitja annak a rekesznek az ajtaját, ahova a csomagodat behelyeztük és már viheted is, bármikor is érkeztél.

Ennél a szállítási módnál kizárólag előre fizetés lehetséges (Simplepay, Banki átutalás, PayPal).

Megrendelt termékek bruttó végösszege: Szállítási díj:
  0 - 15.999 Ft (25kg-ig)  1090 Ft
 16.000 Ft felett (25kg-ig)  INGYENES
 16.000 Ft felett (25kg-felett)  990 Ft

 

MPL házhozszállítás, MPL Csomagpont, MPL Postán maradó és MPL Csomagautomata

Megrendelt termékek bruttó végösszege: Szállítási díj:
 0 - 50.000 Ft  4.990 Ft
 50.001 Ft felett  INGYENES

A termékek szállítási ideje a Magyar Posta szolgálattal: 8-10 munkanap.

 

Fizetési módok

Simple bankkártyás fizetés (OTP csoport)
A Simple Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja. A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a Simple egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Simple felületén intézhetik fizetésüket. A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Simple tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget.
MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI?
1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a Simple fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
4. A fizetéseredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint a Simple rendszere visszairányítja a webáruház oldalára.
Bővebb információ: https://www.simple.hu/Fooldal

 

Készpénzes/bankkártyás fizetés

Szaküzletünkben megrendelésed átvételekor fizethetsz készpénzzel, illetve bankkártyával is.

  

 

Fizetés az áru átvételekor (utánvét)

Házhozszállítás esetén lehetőség van a megrendelés ellenértékének utólagos, készpénzben vagy bankkártyával történő kifizetésére a futárnak.

Az utánvét-kezelés költsége: 399 Ft.

 

Banki előre utalás

A termékek ellenértékét banki előre utalás útján is rendezheted. Megrendelésed feldolgozása során (miután a szolgáltató ellenőrizte, hogy rendelkezésre áll készleten a megrendelt termék) e-mailben értesítünk az utaláshoz szükséges adatokról, illetve a teljes vételárról. Az utalás során a megjegyzés rovatba írd bele a rendelés azonosítóját és a neved. Amint megérkezett az utalás (jóváírásra került a bankszámlán) csomagod feladásra kerül.

 

PayPal fizetés

A PayPal a legbiztonságosabb internetes fizetési mód! 

A PayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal több mint 200 országban áll a vásárlók rendelkezésére egyszerű és biztonságos fizetési módként.

A PayPal számos előnnyel rendelkezik, melyek könnyebbé, gyorsabbá teszik a vásárlást, miközben pénzügyi információi biztonságban maradnak:

  • Csupán egy e-mail címre és egy jelszóra van szüksége, hogy fizessen vagy pénzt utaljon a PayPal rendszerén keresztül.
  • A fizetéshez nem szükséges pénzt töltenie a PayPal számlájára. Elég, ha fiókja létrehozásakor hozzárendeli bankkártyáját PayPal fiókjához.

Hogyan történik a fizetés?

PayPal fizetési mód választása esetén a fizetés utolsó fázisában átléptetjük a PayPal oldalára, ahol két lehetősége van:

  1. Ha már rendelkezik PayPal fiókkal, csak be kell lépnie PayPal felhasználói nevével (ez az e-mail címe) és jelszavával, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynia azt.
  2. Ha még nem rendelkezik PayPal fiókkal, akkor először létre kell hoznia egyet. PayPal fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyájának adatait kell megadni! Amennyiben arra kíváncsi, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattintson a www.paypal.com oldalra.

A megrendelés átvétele, illetve kiszállítása a sikeres fizetés után lehetséges.

Tipp:

Használja a PayPalt akár mobilon is, így a Petpassion.hu mobil oldalon végzett vásárlásai néhány kattintással kifizethetők.

További információ: www.paypal.com

 

Szállítási határidő

A Petpassion.hu webáruház minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a megrendelt termékeket a lehető legrövidebb időn belül leszállítsa.

A raktáron lévő termékek szállítási határideje 1-2 munkanap (kivéve Magyar Posta szállítások)

A külső raktáron lévő termékek szállítási határideje 2-5 munkanap.

A külső raktáron lévő termékek kereskedelmi partnereink raktáraiban találhatók, így előfordulhat, hogy menet közben előálló készletfogyás miatt késve, vagy mégsem tudjuk teljesíteni a rendelést. Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, a Petpassion.hu erről haladéktalanul tájékoztatást küld és az esetlegesen előre kifizetett ellenértéket visszautalja a tájékoztatást követően, legkésőbb 10 munkanapon belül. A visszautalással kapcsolatban Önt semmilyen többletköltség nem terheli.

Amennyiben egy rendelésen belül több, különböző szállítási határidejű terméket választ, minden esetben a leghosszabb szállítási határidő a mérvadó.

Ha Ön ugyanazon a napon több megrendelést ad le, ezek a házhoz szállítás díja szempontjából külön kerülnek figyelembevételre. Amennyiben a második rendelés leadásakor jelzi, és erre még van lehetőség, a Petpassion.hu összevonhatja a megrendeléseket. A már elindított csomagok utólagos összevonására nincs mód.

Keresés