Menü

Kutyaplédek

Ön itt jár: Kezdőlap > Kutya > Fekhelyek >

Pléd

Utolsó 1 db raktáron
9.990 Ft
Utolsó 2 db raktáron
2.290 Ft
Utolsó 5 db raktáron
17.990 Ft
Utolsó 4 db raktáron
2.590 Ft
Utolsó 4 db raktáron
3.990 Ft
Ideiglenes készlethiány
12.490 Ft
Utolsó 3 db raktáron
4.290 Ft
Utolsó 2 db raktáron
6.390 Ft
Utolsó 1 db raktáron
3.990 Ft
Ideiglenes készlethiány
3.990 Ft
Utolsó 2 db raktáron
2.690 Ft
Utolsó 4 db raktáron
2.790 Ft

Kutyapléd, kutya szőnyeg

A kutyaplédek és kutya takarók kül- és beltéren egyaránt használhatók, kényelmet nyújtanak a kutyának, és egyúttal védik az autó ülését, a kanapét vagy a karosszéket.

A házban és a lakásban hangulatos alátétet biztosítanak a kényelemhez, védik a kanapét, és a kutya gyakran használja őket kedvelt alvóhelyként. A kutyapléd egy egyszerű módja annak, hogy további kényelmet és meleget biztosítsunk kedvencünk számára, különösen a hidegebb hónapokban. A kisebb és a rövidebb szőrű kutyáknak gondot okozhat a hőtartás, ezért számukra egy pléd vagy takaró tökéletesen kényelmes és bújós megoldás lehet.

A kutyaplédek tisztítása nagyon egyszerű, hiszen a legtöbb esetben mosógépben is moshatók. Figyeljünk azonban arra, hogy kerüljük el az erős illatú tisztítószereket, öblítőket.

Utazások alkalmával a kutya takarót akár autóban is használhatjuk, kényelem- és biztonságérzetet szolgáltatnak a kedvenceknek és tisztán tartják az üléseket. Kempingezéskor a sátorban vagy lakókocsiban kutyatakaróval hangulatos helyet alakíthat ki a kutyának.

Ha a kutyaplédet vagy kutya szőnyeget sima padlóra, kutyaházba, ketrecbe vagy szállítóboxba szeretné helyezni, célszerű olyat választani, melynek az alja csúszásmentes.

Keresés