Menü

Higiénia, szépségápolás

Ön itt jár: Kezdőlap > Kutya >

Higiénia, szépségápolás

Kutya higiénia

A rendszeres ápolás többet jelent annál, hogy pusztán gondoskodsz kedvenced tisztaságáról. A rendszeres ápolás lehetőséget ad arra, hogy közben ellenőrizd kutyád állapotát és erősíti a kettőtök közötti kapcsolatot.

A szőrzet ápolását a kutya egyedi igényeihez kell igazítanod, mert minden szőrzettípus más ápolást igényel. A Petpassion.hu webáruház kínálatában megtalálhatod a kedvenced szőrének megfelelő sampont a fürdetéshez, a megfelelő kefét, fésűt vagy trimmelőt a szőrzet rendben tartásához, illetve a megfelelő ollót a kisebb fazonigazításokhoz.

A szőrzetápolási felszerelések közé tartoznak - a fent felsoroltakon kívül - a különböző típusú kullancskiszedők is. Még a gondos védelem ellenére is szükségünk lehet kullancskiszedőre, mellyel nem csak kedvencünkből, de akár saját magunkból is megfelelően el tudjuk távolítani a kullancsot.

A szemek, a fülek, a  fogak, a mancsok és körmök állapotát fajtától függetlenül rendszeresen ellenőrizni és ápolni kell.

A higiénia témaköréhez tartoznak a szobatisztasághoz és a tüzeléshez kapcsolódó termékek, valamint itt találod a a kutyakaki zacskókat és a különböző típusú kutyakaki zacskó tartókat is.

Keresés