Menü

NÉBIH

Ár:
5.290 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

A Scalibor® gyógyszeres nyakörv megbízható védelmet nyújt kutyájának 7 hetes kortól kullancsok és lepkeszúnyogok, valamint dalos szúnyog csípése, illetve az általuk terjesztett betegségek ellen 6 hónapon keresztül.

Egységár: 5.290,00 Ft/db
Gyártó:
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A Scalibor gyógyszeres nyakörv további jellemzői:

A Scalibor gyógyszeres nyakörv felhelyezését követően a hatóanyag egyenletesen eloszlik a kutya bőrén. A parazitáknál már egy rövid ideig tartó kontaktust követően koordinációs zavar, majd bénulás lép fel, majd gyorsan elpusztulnak. Ezáltal megakadályozható a megtapadás és annak következményeként a kórokozók átvitele, valamint a kórokozók továbbvitele kezeletlen kutyákra és az emberre.

A nyakörv teljes hatékonyságát a felhelyezés után 1 héttel éri el.

A vízzel való esetenkénti érintkezés nem csökkenti a nyakörv hatékonyságát, de úszás és fürdetés előtt le kell venni, mivel a hatóanyag ártalmas a halakra és más vízi élőlényekre. A nyakörv viselésének első 5 napján meg kell akadályozni, hogy a kutya vízben ússzon.

Alkalmazható:

  • Vemhesség és szoptatás alatt
  • kölyökkutyánál 7 hetes kortól

Javallat:

  • kullancsok (valamennyi fejlődési alak) és lepkeszúnyogok (Phlebotomus perniciosus) valamint dalos szúnyog (Culex pipiens pipiens) csípése ellen kis- és közepes testű kutyáknak.
Hatékonyság időtartama:
  • kullancsok, dalos szúnyog alfajok (pl. házi szúnyog) - 6 hónapig tartó inszekticid (ölő) hatás.
  • vérszívó lepkeszúnyogok - 12 hetes repellens (távoltartó) és 6 hónapos inszekticid hatás

A Scalibor gyógyszeres nyakörv felhelyezése:

A nyakörvet úgy rögzítsük, hogy a nyakörv és a nyak közé két ujjunk beférjen. Az 5 cm-nél hosszabb szabadon álló részt vágjuk le. A felhelyezést követően a hatóanyag a kutya bőrének zsírrétegébe jut és az egész testen egyenletesen szétoszlik.

Használati utasítás:

Scalibor gyógyszeres nyakörv 65cm

Kedvezmény -
Hatóanyag deltametrin 1,10g
Segédanyagok titánium-dioxid 0,375g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés