Menü
Ár:
1.990 Ft
1.592 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető

Az Exspot megbízható védelmet nyújt kullancsok, bolhák és tetvek ellen egyszerű és biztonságos alkalmazás mellett a kezeléstől számított 4 hétig. A készítmény a kutyára szálló szúnyogok számának és vérszívásának csökkentésére is felhasználható.

Egységár: 1.592,00 Ft/pipetta
Gyártó:
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Az Exspot megbízható védelmet nyújt kullancsok , bolhák és tetvek ellen egyszerű és biztonságos alkalmazás mellett a kezeléstől számított 4 hétig. A készítmény a kutyára szálló szúnyogok számának és vérszívásának csökkentésére is felhasználható.

Macskákon nem alkalmazható!

 

  Macskákon nem alkalmazható!

 

Az Exspot kölyökkutyákon már 2 hetes kortól alkalmazható és vemhes , illetve szoptató szukák esetében is biztonságos.

Az Exspot hatóanyaga a permetrin . A hatóanyag intenzív repellens (távoltartó) hatást fejt ki bolhákra és a kullancsok valamennyi fejlődési állapotára (lárva, nimfa, kifejlett példány), valamint elpusztítja azokat. Az intenzív repellens hatásnak köszönhetően a paraziták lábszervét rendkívül erős inger éri, ami arra készteti őket, hogy a kezelt állatot a lehető legrövidebb időn belül elhagyják. Elég egy érintkezés az Exspot-tal, és a paraziták rövid időn belül elpusztulnak. Ezáltal megakadályozható a vérszívás és a kórokozók átvitele (kontaktus repellens), valamint a kórokozók továbbvitele kezeletlen kutyákra és az emberre.

Adagolás és alkalmazás:

15 kg-nál kisebb tömegű kutyák esetében a lapockák között a szőrt hajtsuk szét, hogy a bőr láthatóvá váljék, majd cseppentsünk. 1 ml Ex-Spot-ot (1 tubus tartalmát) közvetlenül a bőrre.

15 kg-nál nagyobb tömegű kutyák esetében két tubus Exspot szükséges. Az első tubust az előzőhöz hasonlóan, a második tubust pedig a faroktő tájékánál cseppentsük a bőrfelületre.

A készítményt nem kell a bőrbe bedörzsölni.

Egyetlen kezelés 28 napos védelmet nyújt, azonban ha a kutya megázik, vagy megfürdetik, ez az idő lerövidülhet. A kezelés biztonsággal megismételhető 7 nap múlva.

Ügyeljünk arra, hogy az oldat a bőrfelületre, és ne a szőrre kerüljön! Csak ép bőrfelületen alkalmazzuk!

Ajánlott a kezelt állatok tartózkodási- és fekvőhelyének takarítása, inszekticid szerrel való kezelése.

Exspot használati utasítás.

További kiszerelések 1
Kedvezmény -20%
Hatóanyagok permetrin 715mg/ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés