Összetevők: lazac 94%, burgonya 4,1%, növényi olajok és zsírok, frukto-oligoszacharidok 0,1%.
Analitikai összetétel: nyersfehérje 9%, nyerszsír 7%, nyershamu 3%, nyersrostok 0,5%, kalcium 0,18%, foszfor 0,18%, nedvesség 79%.
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok/kg: A-vitamin: 2670 NE, D3-vitamin 290,5 NE, cink (cink-szulfát-monohidrát) 42,77 mg, vas (vas(II)-karbonát) 13,5 mg, réz (réz(II)-szulfát-pentahidrát) 6,42 mg, jód (kálium-jodid) 0,49 mg, mangán (mangán-szulfát, monohidrát) 3,51 mg, szelén (nátrium-szelenit) 0,18 mg.
Technológiai adalékanyagok/kg: Cassia gumi 1062,5 mg.
Metabolizálható energia: 944 Kcal/Kg