Menü

NÉBIH

6.890 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

A Kiltix® nyakörv akár 7 hónapon át tartó védekezést biztosít kutyájának kullancsok és bolhák ellen.

Egységár: 6.890,00 Ft/db
Gyártó:
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A Kiltix nyakörv további jellemzői:

A Kiltix® nyakörv két hatóanyaga a felhelyezés után 24 órával kifejti hatását. A Kiltix® nyakörv hatóanyagai egyenletesen szabadulnak fel a nyakörvből, és a kutya mozgása révén a test legtávolabbi pontjára is eljutnak, legyen szó akár kistestű, közepes vagy nagytestű kutyáról.

A nyakörv teljes hatékonyságát a felhelyezést követő 24 óra múlva fejti ki.

A Kiltix® nyakörvet fürdetés előtt le kell venni, majd a bunda száradása után újra felhelyezni. Így a hatóanyagok kiáramlása azonnal újra megindulhat és egy komplett samponos fürdetést követően is védelmet biztosíthat már 24 óra múlva. A termék nem kerülhet természetes vizekbe, mert veszélyes lehet a halakra és más vízi élőlényekre. A termék méhekre toxikus!

Alkalmazható:

  • Vemhesség és szoptatás alatt
  • kölyökkutyánál 3 hónapos kortól

Javallat:

  • Kutyák kullancs-, valamint bolhafertőzésének megelőzésére és megszüntetésére.
Hatékonyság időtartama:
  • Folyamatos viselés során optimális körülmények között 7 hónapon keresztül hatásos. A hatékonyság szintjét és időtartamát befolyásolja a kutya szőrzetének állapota és hosszúsága, a kutya aktivitása, a fertőzöttség mértéke.
  • A nyakörv hatékonysága ellenőrizhető, ha a nyakörvet egy fémtárggyal megkaparjuk. Ha a kapart felület fehér, a nyakörv még hatékony. Ha nem fehér, új nyakörvet kell felhelyezni.

A Kiltix nyakörv felhelyezése:

  • Lazán helyezzük fel az állat nyaka köré a nyakörvet (jó felhelyezésnél a nyak bőre és a nyakörv közé két ujjunk becsúsztatható). A nyakörv végét dugjuk át a bújtatón és vágjuk le a 2 cm-nél hosszabb túllógó részt!
  • A felhelyezett nyakörvet időközönként célszerű ellenőrizni, és ha szükséges, utána kell állítani, különös tekintettel a gyorsan növekvő kölykökre.

Használati utasítás:

Kiltix nyakörv

Milyen állatnak? kutya
Hatóanyag flumetrin, propoxur

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés