Összetevők: 62% hús és belsőségek (42% csirke, 20% fácán), 25,8% húsleves, 4% amaránt, 4% paszternák, 2% borsókeményítő, 1% lignocellulóz, 1% ásványi anyagok, 0,2% lenolaj
Analitikai összetétel: Nyersfehérje 8%, nyers zsír 4,5%, nyersrost 0,9%, nyershamu 3,5%, nedvesség 75%, kalcium 0,4%, foszfor 0,3%, nátrium 0,2% Táplálkozási adalékanyagok/kg: D3-vitamin (3a671) 200 NE, E-vitamin (3a700) 100 mg, taurin (3a370) 450 mg, biotin (3a880) 0,2 mg, cink (3b606) 12 mg, vas (3b106) 10 mg, mangán (32b5 mg0) , kálium-jodid (3b201) 0,7 mg, réz (3b406) 0,5 mg Technológiai adalékanyagok/kg: Szentjánoskenyér-gumi (E410) 5000 mg