Menü

NÉBIH

4.490 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

A Bolfo nyakörv bolha- és kullancsfertőzés megelőzésére és megszüntetésére kistestű kutyák és macskák részére.

Egységár: 4.490,00 Ft/db
Gyártó:
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A Bolfo nyakörv további jellemzői:

A Bolfo nyakörv felhelyezését követően a kutyán/macskán található bolhák néhány óra alatt, a vért szívó kullancsok kb. egy nap alatt elpusztulnak, majd leesnek vagy könnyen eltávolíthatóak. Ritkán előfordul, hogy a nyakörv viselése alatt kullancs kerül az állatra. Ezek azonban csak rejtőznek a bőrön, majd leesnek általában vérszívás nélkül.

A nyakörv teljes hatékonyságát a felhelyezést követő 24 óra múlva fejti ki.

A Bolfo nyakörvet fürdetés előtt le kell venni, majd a bunda száradása után újra felhelyezni. Így a hatóanyagok kiáramlása azonnal újra megindulhat és egy komplett samponos fürdetést követően is védelmet biztosíthat már 24 óra múlva. A termék nem kerülhet természetes vizekbe, mert veszélyes lehet a halakra és más vízi élőlényekre. A termék méhekre toxikus!

Alkalmazható:

  • Vemhesség és szoptatás alatt
  • kölyökkutyánál 3 hónapos kortól

Javallat:

  • Kistestű kutyák és macskák kullancs-, valamint bolhafertőzésének megelőzésére és megszüntetésére.
Hatékonyság időtartama (folyamatos viselés mellett):
  • Bolhák ellen 4 hónap
  • Kullancsok ellen 10 hét
  • A nyakörv hatékonysága ellenőrizhető, ha a nyakörvet egy fémtárggyal megkaparjuk. Ha a kapart felület fehér, a nyakörv még hatékony. Ha nem fehér, új nyakörvet kell felhelyezni.

A Bolfo nyakörv felhelyezése:

  • Lazán helyezzük fel az állat nyaka köré a nyakörvet (jó felhelyezésnél a nyak bőre és a nyakörv közé két ujjunk becsúsztatható). A nyakörv végét dugjuk át a bújtatón és vágjuk le a 2 cm-nél hosszabb túllógó részt!
  • A felhelyezett nyakörvet időközönként célszerű ellenőrizni, és ha szükséges, utána kell állítani, különös tekintettel a gyorsan növekvő kölykökre.
  • A kisméretű nyakörv biztonsági zár mechanizmussal készül. Abban a ritkán előforduló helyzetben, ha egy nyakövet viselő macska fennakad, a macska saját ereje elég arra, hogy a nyakörv annyira kiengedjen, hogy az állat gyorsan kiszabadulhasson.

Használati utasítás:

Bolfo nyakörv

Milyen állatnak? kutya és macska
Hatóanyag propoxur

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés