Menü

NÉBIH

3.190 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

Az Advantix Spot On kifejezetten kutyák számára kifejlesztett külső élősködők elleni készítmény. Hatékony védelmet nyújt kullancsok, bolhák, legyek, igazi- és lepkeszúnyogok, valamint szőrtetvek ellen is.

 

Egységár: 3.190,00 Ft/pipetta
Gyártó:
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Advantix Spot On

Kifejezetten kutyák számára kifejlesztett külső élősködők elleni készítmény. Hatékony védelmet nyújt kullancsok, bolhák, legyek, igazi- és lepkeszúnyogok, valamint szőrtetvek ellen is.

Macskákon nem alkalmazható!

 

  Macskákon nem alkalmazható!

 

Repellens hatásának köszönhetően csökkenti a külső élősködők által terjesztett kórokozók átvitelének és a betegségek kialakulásának kockázatát.

Biztonságos, már 7 hetes kutyakölykökön, vemhes vagy szoptató szukákon is alkalmazható.

Kiszerelések:

  • Advantix spot on 4 kg alatti kutyáknak A.U.V
  • Advantix spot on 4-10 kg közötti kutyáknak
  • Advantix spot on 10-25 kg közötti kutyáknak
  • Advantix spot on 25 kg feletti kutyáknak

40 testtömeg kg feletti kutyák esetén a megfelelő méretű tubusok kombinációjával tudunk kezelni.

A kutyán élősködő bolhák a kezelést követő egy napon belül elpusztulnak. Egy kezelés 4 hétig véd az újrafertőződés ellen. A készítmény felhasználható a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás kezelési programjának részeként.

A termék négy héten át fennmaradó akaricid és repellens hatással rendelkezik Rhipicephalus sanguineus, lxodes ricinus kullancsok, és három hétig tartó aktivitással rendelkezik Dermacentor reticulatus kullancsfaj esetén.

A kezelés időpontjában a kutyán lévő kullancsok a kezelés után még két napig is életben maradhatnak, láthatóak maradnak a kutya bőrébe fúródva. Ezért javasolt a kullancsok eltávolítása a kezelés időpontjában a további vérszívás megakadályozása céljából.

Egy kezelés elegendő a repellens (táplálkozás ellenes) hatás eléréséhez lepkeszúnyog közül Phlebotomus papatasi ellen két hétig illetve Phlebotomus perniciosus ellen három hétig, igazi szúnyogok közül Aedes aegypti esetén két hétig, Culexpipiens esetén négy hétig, valamint szuronyos istállólégy (Stomoxys calcitrans) ellen négy hétig.

A betelepülő új bolhák által bekövetkező újrafertőződés megakadályozása céljából az együtt élő valamennyi kutya egyidejű kezelése szükséges. A háztartásban élő egyéb kedvenc állat kezelése is szükséges valamilyen megfelelő termékkel. A környezetből való újrafertőződés visszaszorítására javasolt a kutya környezetének egyidejű kezelése bolhák és fejlődési alakjaik ellen ható szerrel.

A termék hatékony marad akkor is, ha a kutya szőrzete benedvesedik. A szőrzet hosszan tartó, intenzív átnedvesedését azonban el kell kerülni. Gyakori vízzel való érintkezés esetén a készítmény hatékonysága csökkenhet. Ilyen esetekben ne ismételjük a kezelést gyakrabban, mint hetente egyszer. Ha a kutyát samponnal fürdetni szükséges, javasolt ezt az Advantix® spot on kezelést megelőzően, vagy az után két héttel megtenni, a készítmény kielégítő hatékonyságának biztosítása érdekében.

Szőrtetű fertőzöttség esetén a kezelés után 30 nappal ismételt állatorvosi vizsgálat javasolt, mert néhány esetben második kezelésre is szükség lehet.

Advantix Spot On használati utasítás.

Milyen állatnak? kutya

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés